Background

Tüp Bebek Merkezi

Palmiye Tüp Bebek [IVF] Merkezi, çocuk sahibi olmak isteyen tüm çiftlere bünyesindeki birçok tedavi yöntemleri ile hizmet vermektedir.

Palmiye Tüp Bebek [IVF] Merkezi,  çocuk sahibi olmak isteyen tüm çiftlere bünyesindeki birçok tedavi yöntemleri ile hizmet vermektedir. Kadın veya erkek orjinli infertilite sorunları, tekrarlayan düşükler, azospermi, nedensiz gebe kalamama, polikistik over sendromuna kadar farklı birçok konuya uzman ekibiyle çözüm bulmaya çalışmaktadır.Tüp bebek tedavisi başarısı için yoğun çaba harcayan  ekibimiz, bunun yanı sıra genetik hastalık riski bulunan ailelerde PGT tanı yöntemlerini de uygulamaktadır.

 

Tüp Bebek Merkezimiz talasemi, kas hastalıkları, hemofili gibi birçok genetik geçişli hastalığı embriyolarda çeşitli tanı yöntemleri ile tanımlayabilmekte ve böylece sağlıklı çocukların dünyaya gelmesine yardımcı olmaktadır. Tüp Bebek Merkezimiz  Aşılama (IUI) , Mikroenjeksiyon(ICSI), Yumurta takibi, Embriyo Dondurma ve Saklama, PGT, Spermiyogram, Mikroçip, Piezo Yöntemi, Azospermi hastalarına umut olan Rosi Tüp Bebek ve daha bir çok yöntemi başarı ile uygulamaktadır.


Detaylı Bilgi Ve Randevu

 

background