Background

PALMİYE HASTANESİ

Hakkımızda

Kurumsal

19.12.2008 yılından bu yana koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetleri veren hastanemiz, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için Özel Palmiye Hastanesi yeni ünvanıyla bölge halkına genel hastane statüsünde hizmet vermektedir.

Hastanemiz hizmet kalite standartlarını devamlı yükseltme anlayışıyla hareket etmiş olup, toplam 132 hasta yatak kapasitesi ile yüksek standartlı, güvenilir ve etik derğerler ışığında hizmet vermektedir. Özel tasarımlı, banyolu ve oturma grubu mevcut tek kişilik 79 hasta yatağı servisleri, hasta güvenliğini en yüksek seviyede tutacak şekilde tasarlanmış 22 yataklı üçüncü basamak düzeyinde Genel Yoğun Bakım Servisi ve  doğum sonrası en kısa sürede müdahale edecek Uzman Doktor ve deneyimli hemşire kadrosuna sahip olup, her yatakta solunum destek donanımı ve yenidoğan monitörleri ve ventilatörleri ile 31 Yenidoğan kuvözü  içeren tam donanımlı üçüncü basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ile hizmetlerimizi 7/24 sürdürmekteyiz. 

 

Hizmet alanlarımızda:

Bölgenin en komplike ve yüksek standartlı Fizik Tedavi Ünitesi,
Gastroenteroloji Ünitesi (ERCP, Endoskopi, Kolonoskopi)
İleri Laparoskopik Cerrahi (Obezite Cerrahisi, Onkolojik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi, Fıtık, Apandisit, Histerektomi, Over Kisti, Ektopik Gebelik, Explorasyon) ile Endoskopik ve Laparaskopik tanı, tetkik ve metotları kullanarak hastalarımıza en hızlı ve güvenilir teşhis ve tedavi yöntemi uygulanmaktadır.
Ayrıca Radyoloji Ünitesi’nde Manyetik Rezonans(MR), 4 boyutlu renkli doopler ultrasonağrafi, Kemik Dansitometresi, mamografi, BT(Bilgisayarlı tomografi), tahlil ve tetkik sonuçlarını en kısa sürede doğru ve güvenilir verebilen son teknolojiye sahip biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuar cihazları mevcuttur.
 

Özel Palmiye Hastanesi olarak hedefimiz, tıbbi etik ve ilkelerinden asla taviz vermeden, her insanın hak ettiği sağlık hizmetini en güvenilir ve kaliteli bir biçimde sunmaktır.

Hastanemizde; Gastroenteroloji, Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji,  Fizik Tedavi polikliniği, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Dâhiliye (İç Hastalıkları), Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,  Deri ve Zührevi Hastalıkları, Üroloji,  Aneztezi ve Reanimasyon, Psikolog, Diyetisyen, Radyoloji ve Klinik Biyokimya, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Acil poliklinik hizmetleri verilmektedir. Poliklinik hizmetleri zemin katta, radyoloji ve laboratuar hizmetleri bodrum katında bulunmaktadır.

 

Paylaş: